Mijn ervaring met voetreflextherapie

 

Bij Mireille ben ik terecht gekomen door de positieve verhalen van een goeie vriend en vriendin. Zelf liep ik erg te sukkelen met blaasontstekingen. Ondanks meerdere antibioticakuren bleven de klachten maar terugkomen.

Zelf woon ik in Almere, niet echt om de hoek, maar ik had Mireille inmiddels telefonisch gesproken en dat voelde al heel goed. Dus ik naar Zwolle en wat ben ik ontzettend blij dat ik ben gegaan! Ik zal vertellen waarom...

 

Het begint met een korte intake. Nou geloof me je vergeet de helft te vertellen, ik zeker want het enige waar ik aan dacht waren mijn blaasklachten waar ik vanaf wilde.

Na een warm voetenbadje neem je plaats in de stoel en begint Mireille met behandelen.

Als je iets voelt mag je dat aangeven. Dat vond ik best moeilijk  want ik wilde ook niet lopen piepen. Na mate de behandeling vorderde kwamen er klachten en kwalen aan bod die ik zelf al een soort van vergeten was. Héél bijzonder hoeveel je voeten haar vertellen!

 

Mireille is ruim 2 uur aan het behandelen geweest. Dat is best lang maar omdat ze nogal wat spanningen voelde bij mijn enkels heeft ze mij ook nog een massage gegeven. Fijn!!!

Meteen na de behandeling voelde ik me heerlijk vrolijk, was vol van energie en bemerkte rust en ruimte in me hoofd.

Omdat ik nog moest een uur moest terugrijden had ik alle tijd om te voelen en te laten bezinken wat er nou allemaal met me gebeurde. Ik had wel gespannen nek en schouders maar voor de rest voelde ik me erg goed!

 

Sinds de behandeling heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, voel ik me veel sterker tegenover de mensen om me heen, durf ik meer voor mezelf op te komen en ga ik een discussie niet meer uit de weg. En het mooie is dat het nog  geaccepteerd wordt ook.

Ik voel me zo lekker!

Wel heb ik een weekje last van mijn onderrug gehad maar Mireille legde uit dat mijn lichaam aan het werk is gegaan met het oplossen van blokkades/oude kwalen.

En het mooiste van alles is ik heb geen blaasontsteking meer gehad!!

Mijn batterij goed opgeladen en ga zeker nog vaker terug omdat dit zo iets moois is om te ervaren wat het met je doet/ kan doen.

Echt de moeite waard om te proberen.

 

Mireille bedankt voor je gave,

Dikke kus van Meta uit Almere

Webdesign Pleizier-webgroup.com 2014

Home

Over mij

Ervaring cliënt

Tarieven

Foto`s

Contact

Voor wie

Links