Over mij en waarom ik voor Voetreflexologie heb gekozen

 

Mijn interesse naar spiritualiteit is er van jongs af aan al geweest. Zo had ik al vroeg grote bewondering voor mensen die paranormaal begaafd zijn en met hun gave andere mensen kunnen helpen met het beantwoorden van vragen daar waar anderen in gebreke blijven. Het was dan ook een grote wens van mij om “later als ik groot ben” anderen te mogen helpen. Maar omdat mijn leven uit nogal wat hobbels en bobbels bestond en ik mijn focus en energie vooral nodig had om mijn eigen hoofd boven water te houden, ging ik ervan uit dat het helpen van anderen niet binnen mijn bereik lag.

 

Toch waren er in de loop der jaren verschillende spirituele personen die mij, afzonderlijk van elkaar, vertelden dat ik nog heel veel mensen zou gaan helpen.

Aan één van hen vroeg ik (zo’n 4 jaar voordat ik met de opleiding bij de BER startte) op welke manier dat zou zijn?

Deze man vroeg mij wat voor werk ik op dat moment deed en vol trots vertelde ik dat ik sinds een aantal maanden als secretaresse werkte bij een Osteopaat. Hij lachte en zei dat dit leuk was voor een paar jaar en vroeg me of ik soms iets had met voeten..

Voeten..? Nee daar had ik helemaal niets mee! Het enige wat mij te binnen schoot was dat ik enorm kon afknappen van “lelijke” voeten!

Omdat ik zijn vraag maar onzinnig vond en ik me er niets bij kon voorstellen heb ik het snel weer naast me neergelegd en er niet meer aan gedacht…

 

Totdat ik (een half jaar vóór de opleiding) een Voetreflexoloog ontmoette..

Ik was ondertussen niet meer werkzaam bij de Osteopaat en had inmiddels een parttime baan bij Achmea Health Center maar mijn grote vraagstuk bleef: “Wat wil ik worden nu ik groot ben, waar word ik gelukkig van en wat past echt bij mij?”

 

De Voetreflexoloog bood mij een behandeling aan om te kijken wat daar uit zou komen en of dit wellicht ook iets voor mij zou zijn.

Ik onderging de behandeling en was zeer onder de indruk over wat voor invloed dit had op mijn lichaam en geest, tijdens én na de behandeling!

Niet lang daarna wist ik het zeker… Deze manier van mensen helpen past helemaal bij mij. Dit wil ik ook leren!

Vanaf dat moment ging alles in sneltreinvaart. Het ene na het andere puzzelstukje begon in elkaar te vallen en veel positiefs kwam op mijn pad. Ik voelde gewoon dat dit de juiste beslissing was!!

 

En ja, niet veel later herinnerde ik mij de vraag of ik iets met voeten had... Ja dus!

 

 

 

 

 

“Niets gebeurt zomaar, alles heeft een doel..”

Home

Over mij

Ervaring cliënt

Tarieven

Foto`s

Contact

Voor wie

Links